ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN KENT BOSTANLARI GEZİSİ

Anasınıfı öğrencilerimiz Nilüfer Kent Kostanlarını ziyaret ettiler. Bostanda yer alan Tohum Kütüphanesi, Kompost Evi ve yetiştirilen ürünler hakkında öğrencilerimize detaylı bilgiler verildi. Bostanda yetiştirilen ürünlerde hiçbir zirai ilaç kullanılmadığı bilgisini paylaşan görevli , ata tohumunun önemini de minik öğrencilerimizle paylaştı. Tohum Kütüphanesi'ndeki yüzlerce çeşit tohumu bir arada gören çocuklar, ardından çeşitli türlerden  mısır, enginar,nane ,lavanta,çilek  gibi ürünleri de dalında inceleme fırsatı buldu. Bostanda yer alan çilek bahçesini gören miniklerimiz görevli ablalarından çilek yetiştirme konusunda bilgiler aldılar ve merakla bir çok soru yönettiler. Öğrencilerimizin her biri saksılarına kendi çileklerini ekip can suyunu verdikten sonra, hatıra fotolarımızı da çekinip gezimizi tamamladık.

22.05.2024