ADIM ADIM HEDEFE

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından organize edilen Kariyer Geliştirme Etkinlikleri kapsamında 8. sınıf öğrencilerimiz 14-15 Mart tarihlerinde liseleri tanımak ve okul tercihlerinde kolaylık sağlamak amacı ile Tofaş Fen Lisesi ve Bursa Anadolu Liselerini ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz liselerin başarıları, yaptıkları çalışmalar, okulların sosyal ve fiziki koşulları hakkında detaylı bilgi sahibi oldular.

Ziyaret ettikleri okulların öğrencileri ile sohbet etme ve soru sorma imkanı bulan öğrencilerimiz, liseleri yakından tanıyarak, sınava yönelik çalışmalarını daha bilinçli ve istekli sürdürme fırsatı elde ettiler. Bu geziler öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmaları noktasında motivasyonlarını artırarak süreci daha iyi yönetmelerine katkı sağlayacaktır.

27.03.2023