3x3 BASKETBOLA 3 MART DAMGASINI VURDU

3x3 BASKETBOLA 3 MART DAMGASINI VURDU

2022- 2023 sezonu Okul Sporlarının düzenlediği 1. Küme 3x3 Basketbol branşı müsabakaları 8-9 mart tarihlerinde Tofaş Spor Salonunda yapıldı. Özel 3 Mart Eğitim Kurumları olarak küçük kız, küçük erkek, yıldız kız, yıldız erkek gruplarında katılım sağladık.

Müsabakalara küçük kız ve yıldız kız takımlarımız bu sene ilk kez katılım sağladıkları takım müsabakalarından farklı 3x3 basketbol maçlarından yüzleri gülerek ayrıldılar. Derin Lal Ussoy, Berensu Kunter, Buse Kaya, Çağla Bolu'dan oluşan küçük kız takımımız, yaptıkları müsabakalar sonrası Bursa 3. sü olarak turnuvayı noktalamışlardır. Ezgisu Koç, Beren Leblebici, Defne Bulunuz'dan oluşan yıldız kız takımımız; maçlarını başarı ile tamamlamışlar, final mücadelesinde gelen talihsiz son saniye basketi ile 2. olup turnuvayı tamamlamışlardır.

Ali Aras Eke, Can Kurtkaya, Can Fergan, Rüzgar Baloğlu'ndan oluşan küçük erkek takımımız ilk gün oynadıkları eleme müsabakalarını başarı ile tamamlamışlar, ikinci gün oynadıkları maçlar sonunda 2. Olarak turnuvayı tamamlamışlardır. Ömer Yalın Mutlu, Bekir Gökay Gökçedağ, Alphan Aydın, Doruk Emre Şimşek ve Kemal Yılmaz'dan oluşan yıldız erkek takımımız, eleme maçlarını zorlanmadan geçmiş Kadriye Solakoğulları Ortaokulu ile oynadıkları final müsabakasını da 9-1 gibi farklı bir skorla kazanarak Şampiyon olmuşlardır.

Okulumuzu gururlandıran sonuçlar sonrası öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.


15.03.2023

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.