3X3 BASKETBOL YILDIZ ERKEK TAKIMIMIZ NİLÜFER ŞAMPİYONU!

2023 - 2024 sezonu Bursa Okul Sporlarının düzenlediği 3x3 Basketbol Yıldızlar  İlçe Birinciliği  müsabakaları 19 Nisan - 24 Nisan tarihlerinde Tofaş Spor Salonunda yapıldı. Özel 3 Mart Eğitim Kurumları olarak yıldız erkek kategorisinde katılım sağladık.

Doruk Emre ŞİMŞEK, Doğu Poyraz YAKICI, Alphan AYDIN, Alperen ERYÜREKLİ ve Utku Dişli 'den oluşan yıldız erkek takımımız, eleme maçlarını zorlanmadan geçtiler. Çeyrek final maçlarında; her biri final mücadelesi değerindeki müsabakaları oyun kontrollerini bozmadan geçtiler. Yarı final mücadelesinde son saniye basketinin hakem kararıyla red edilmesiyle uzatmaya giden maçta 1 sayı ile galip gelmesini bildiler. Final müsabakasında Saadettin Türkün ortaokulu ile mücadele eden okulumuz gösterdikleri gayret ve istek okulumuzu şampiyon yapmaya yetti.

Okulumuzu gururlandıran sonuç sonrası öğrencilerimizi, fair play anlayışına uygun      davrandıkları ve aldıkları şampiyonlukları için tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

10.06.2024