3 MARTLI MİNİKLERDEN  3X3 BASKETBOLA GÜZEL BAŞLANGIÇ

3 MARTLI MİNİKLERDEN 3X3 BASKETBOLA GÜZEL BAŞLANGIÇ

Okul Sporlarının düzenlediği 3x3 Basketbol Minikler Kategorisi İlçe Birinciliği Turnuvası, 2-3 Mayıs tarihlerinde Tofaş Spor Salonu'nda yapıldı. Turnuvaya katılım gösteren 1 Kız takımımız, 2 erkek takımımız derece kazanmak için rekabet dolu maçlar yaptılar.

Oynadıkları maçları namağlup olarak tamamlayıp okulumuza bir şampiyonluk da minik kızlardan geldi. Şampiyon ilçe birincisi kızlarımız: Derin Güler, Ada Çokşen, Mira Çalışkan'ı tebrik ediyoruz.

Minik erkekler kategorisinde katılım gösterdiğimiz 2 takımımız maçlarını farklı gruplarda oynadılar. Çeyrek final müsabakalarını başarı ile geçen öğrencilerimiz yarı final müsabakalarında rakiplerine yenilerek 3. ve 4. Lük müsabakaları oynamaya hak kazandılar ve 3.lük madalya ve kupasını almayı hakkettiler. Başarılı sonuçlarından dolayı  öğrencilerimizi tebrik ederiz.

22.05.2023