3 MART'TA  2018-2019  EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLK ZİLİ ÇALDI

3 MART'TA 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLK ZİLİ ÇALDI

3 Mart'lı öğrenciler 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılına okulumuz bahçesinde gerçekleştirilen kısa törenle merhaba dedi.

Sunuculuğunu Esra TURFAN  öğretmenimizin yaptığı tören,saat 9.30 da başladı. İlkokul 1. Sınıfa başlayan öğrencilerimizin hep birlikte söyledikleri barış türkülerinden sonra, saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okundu.İstiklal Marşımızın okunmasından sonra, lise müdürümüz Sayın Kaan SELÇUK günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Konuşmasına Ulu Önder Atatürk'ün "Eğitimdir ki bir milleti ya özgür bağımsız şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır, ya da esaret ve sefalete terk eder." Sözleriyle başlayan Selçuk  özetle 208-2019 eğitim öğretim yılı için yapılan çalışmaları anlattıktan sonra öğrenciler sağlıklı ve başarılı bir yıl diledi.

4. sınıf öğrencisi Ela Güneş'in "3 Mart'lı Olmak"başlıklı konuşması öğrenci ve velilerden büyük alkış aldı. Andımızın okunmasından sonra  geçen yılın mezun öğrencisi Ege SANLAV duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Şiirler ve şarkılarla keyifli bir başlangıca imza atan çocuklarımız tören sonunda  sekizinci sınıf öğrencilerinin oluşturduğu köprünün altından okuldaki ilk günlerine başlamış oldular. Okula atılan bu ilk adımlar, aydın, çağdaş, Atatürkçü, laik, umut dolu gelecek güzel günlere atılan ilk adımlardı aslında.

Özel 3 Mart Eğitim Kurumları öğretmenleri, öğrencilerimizle ele ele, yürek yüreğe  kat edecekleri bu yolculuğa gülümseyerek ve onlara inanarak yolculadılar.

"Çocuklar inanın, inanın çocuklar

Güzel günler göreceğiz, güneşli günler..."

Evet inanın çocuklar... Kendinize inanın... Aydınlığa inanın... Güzel geleceğe inanın... Bizler Çağdaş Eğitim Kooperatifi olarak sizlere inanıyoruz. Sizler de bizlere inanın. İnsanca yaşanılabilecek güzel bir gelecek için el ele, yürek yüreğe ilerleyeceğiz bu yolda...

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının dünyamıza, ülkemize ve okulumuza barış ve mutluluk getirmesini diliyoruz.


18.09.2018

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.