''3 MART SESİNİ ARIYOR''DA MUHTEŞEM FİNAL

Okulumuz Müzik Bölümünün bu yıl 7.si'ni gerçekleştirdiği ''3 Mart Sesini Arıyor Ses Yarışması'' finali okul bahçemizde yapıldı. Ön elemesine 171 öğrencinin katıldığı ve müzik öğretmenlerimizin yaptığı eleme sonucunda 13 finalistin yer aldığı yarışma büyük ilgi gördü. İsmet Taşçeşme ve Orkestrası eşliğinde şarkılarını seslendiren finalistler izleyenlerden büyük alkış aldı. Jüri üyeleri sanatçı  Aşkın Tuna ,Baha, Taner Yazıcı, Fatih Tatlıdil, Fahri Dibekoğlu ve Ayşegül Yüzgeç yarışmada yer alan finalistleri değerlendirdi. Finalistlerin şarkılarını seslendirmesinden sonra  Fatih Tatlıdil,Taner Yazıcı ve Baha sahne aldı. Yarışma sonunda Çağdaş Eğitim Kooperatifi Eğitim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Rüçhan UZ  Jüri üyelerine plaketlerini takdim etti. Jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucunda Zeynep Sakarya ''Yalancı Bahar'' adlı şarkıyla 1.olurken, Ada Çokşen'' Evde kaldım vah'' adlı şarkısıyla 2. Derin Odabaşı ''Kanatlarım var ruhumda'' şarkısıyla 3.oldu. Okul müdürü Ayla Okumuş dereceye giren yarışmacılara plaketlerini takdim ederken bu yarışmayı gerçekleştiren müzik öğretmenlerimiz Bahadır Sevik ve Salih Yorgancı'ya ayrıca desteklerinden dolayı müdür yardımcısı Burcu Yeşerdir'e teşekkürlerini iletti.

10.06.2024