3 MART 3X3 BASKETBOLDA KUPALARI TOPLADI!

06 - 10 Mayıs tarihlerinde Nilüfer Belediyesinin organize ettiği Nilüfer Spor Şenlikleri kapsamında 3x3 Basketbol müsabakaları Nilüfer ilçesinde yapıldı. Özel 3 Mart Eğitim Kurumları olarak Minikler, Küçükler ve Yıldızlar kategorilerinde turnuvaya katılım sağladık.

Minikler kategorisi; Can HACIOĞLU, Alp KURTKAYA, Doruk KARSLI ve Can Ömer ŞAFAK' dan oluşan takımımız 1.lik kazandı.

Küçükler kategorisi; Can KURTKAYA, Egemen YOLDAŞ, Barış KAHRAMAN, Mert AKMAN' dan oluşan küçük erkek D takımımız 2.lik,

Uraz RAMAZAN, Ali Aras EKE, Barış Ekin ŞAHİN ve Ediz DÖNMEZ' den oluşan C takımımız 3.lük alarak turnuvayı tamamlamıştır.

Yıldızlar kategorisinde; Emre BEYOĞLU, Demiralp GÜLER, Kuzey SAYAR ve Batu BÖLÜKEMİNİ' den oluşan D takımımız 1.lik

Doruk Emre ŞİMŞEK, Mete TAŞKIN, Doğu Poyraz YAKICI, Alperen ERYÜREKLİ' den oluşan C takımımız 3.lük kazanarak turnuvayı tamamlamıştır.

Kıyasıya rekabet ve çekişmeli mücadelelerin yaşandığı turnuvada öğrencilerimiz fair-play oyun anlayışına uygun davranarak örnek davranışlar sergilediler. Kazanmak kadar kaybetmenin de tecrübe kazanıp eksiklerini görmelerini sağladığının farkına vardılar. Turnuvaya katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi kutlar ve başarılarının devamını dileriz.

11.06.2024