HÜRRİYET  ÇOCUK KULÜBÜ YAYIN YÖNETMENİ YAZAR ÖMÜR KURT VELİLERİMİZLE BULUŞTU

HÜRRİYET ÇOCUK KULÜBÜ YAYIN YÖNETMENİ YAZAR ÖMÜR KURT VELİLERİMİZLE BULUŞTU

ÇEK 3 MART Ailesi olarak çocuklarımızın akademik başarılarının yanı sıra " iyi bir insan" ve " mutlu bir birey" olmalarını önemsiyoruz. Bunun ise ancak velilerimizle iş birliği içinde başarılabileceğine inanıyoruz. Bu iş birliğimizi destekleyen etkinliklere bir yenisini daha ekledik:

13 Nisan'da öğrencilerimizle  " medya okuryazarlığı, internet güvenliği " üzerine bir söyleşi gerçekleştiren  Hürriyet  gazetesi  Çocuk Kulübü Yayın Yönetmeni ve Araştırmacı Yazar  Ömür KURT, bu kez velilerimizle bir araya geldi. Velilerimizin yoğun ilgi gösterdiği konuşmasında Sayın KURT,  "çizgi filmler, bilgisayar oyunları ve televizyon programlarının çocukları nasıl sanal bir dünyaya hapsettiğini, ailelerin bu konuda neler yapması gerektiğini örneklerle aktardı ve velilerimizin sorularını yanıtladı.

Söyleşinin ardından Okul Müdürümüz Ayla OKUMUŞ, okulumuza verdiği destekten dolayı Sayın Ömür KURT'a  teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti.

25.05.2017