CHILDREN'S INTERNATIONAL SUMMER VILLAGES (CISV) MINI-CAMP

Öğrencilerimiz, dünya barışına katkı sağlamak, çağdaş bireyler yetiştirmek amacıyla her yıl pek çok ülkede düzenlenen CISV (Children's International Summer Villages) yaz kamplarına bu yıl da katılacak.

Costa Rica, Norveç ve Türkiye kamplarına katılacak olan öğrencilerimiz v e kamp liderleri olarak görev alan öğretmenlerimiz gidecekleri ülkelerde yapılacak kamp öncesi Bursa'da yapılan Mini-Camp'a katıldılar.

Liderleri ile birlikte İki gece üç gün boyunca birlikte vakit geçiren CISV öğrencileri gidecekleri kamp ve yapılacak etkinliklerle ilgili bilgilendirdiler.

Kamp boyunca bu yılın konusu olan 'Sustainable Development' (Sürdürülebilir Gelişim) ile ilgili çeşitli aktiviteler yaptılar, gidecekleri ülkelerde tanıtmak üzere Ebru sanatının nasıl yapıldığını öğrendiler ve bol bol eğlendiler.

17.05.2016