ÇEK'İN BÜYÜK KALPLİ KÜÇÜKLERİ

ÇEK'İN BÜYÜK KALPLİ KÜÇÜKLERİ

23-24-25 Aralık 2015 tarihlerinde okulumuzda Fen Bilimleri Zümresi ve LÖDER gönüllü çalışanları aracılığıyla, ilki 2013'te gerçekleştirilen ''Yeni Yıl Hediyelik Eşya Kermesi'' nin bu yıl 3.sü gerçekleştirilmiştir.

Daha önceki yıllarda Uludağ Üniversitesi Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji-Onkoloji Hastanesi için yardımda bulunan kocaman kalpli sevgili öğrencilerimiz, bu kez hastane bünyesinde yapılması planlanan Çocuk Kemik İliği Nakil Ünitesi için alışveriş yaptılar.

Yeni Yıl Hediyelik Eşya Kermesi kurulmadan önce 8.sınıf öğrencileri kanser ve Bursa Lösemili Çocuklara Yardım Derneği (LÖDER) hakkında 1. Sınıftan 7. Sınıfa kadar tüm öğrencilerimize sunum yaparak farkındalık oluşturdular. Öğrencilerimiz üç gün boyunca manevi değeri yüksek katkılarda bulundular.

Standlarda gönüllü çalışan LÖDER üyelerinin, okulumuz bünyesinde yapılan bu etkinlikle ilgili Özetle;

''LÖDER olarak Uludağ Üniversitesi Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji-Onkoloji Hastanesi Çocuk Kök Hücre Merkezi yararına düzenlenen kermes standımız çocuklarımız ve öğretmenlerimizden övgü aldı. Amaçlarımız doğrultusunda ortak çalışmalarımız sayesinde çok güzel kazanımlar ve destekler aldık. Kurumunuzun samimiyeti, içtenliği, misafirperverliği ve dostluğumuzun devamlılığında büyük yeri var. Başta okul müdürü Ayla Okumuş olmak üzere, öğretmen ve personele, velilerinize teşekkür ederiz.

Alkışı çok çok hak eden güzel yürekli, güzel düşünceli öğrenciler bizim için çok özelsiniz.'' dediler.

Fen Bilimleri Zümresi olarak okul idaresine, LÖDER gönüllü çalışanlarına, tüm personelimize ve özellikle öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.


28.12.2015

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.