" ATATÜRK İÇİMİZDEN BİRİ... "

" ATATÜRK İÇİMİZDEN BİRİ... "

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NIN 96. Yıl kutlama etkinliklerinde, T.C.  Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Araştırma Başkanlığı Haberleşme Üyesi Sayın İlknur KALIPÇI "ATATÜRK İÇİMİZDEN BİRİ..." konulu sunumuyla öğrencilerimizin gönlünü fethetti.

Konferans Salonumuzda 4.5.6.7.ve 8. Sınıf öğrencilerimize "İçimizden Biri Atatürk" konulu konferansını tiyatral bir tarzda tek başına ve büyük bir başarı ile sergileyerek öğrencilerimize Atatürk'ü en güzel şekilde anlattı. Büyük bir dikkat ve ilgiyle izleyen öğrencilerimiz konferanstan Atatürk sevgisi içlerinde biraz daha büyüyerek ayrıldılar.

Yazar şu sıralar yirmi kişilik bir ekiple " Anmaktan Anlamaya Doğru Atatürk", çeşitli orkestralarla "Hayat Müziktir", "Kurtuluş ve Kuruluşta Atatürk ve Türk Hekimleri" konulu konferansları yürütmektedir.

"Atatürk ve Türk Kadını", "Atatürk ve Politika", "Atatürk ve Eğitim", "Atatürk, Bursa ve Basın", "Özlemden Eyleme Doğru Atatürk", "Anmaktan Anlamaya Doğru Atatürk", "Esprileriyle İçimizden Biri Atatürk", "Her Yönüyle İnsan Atatürk", "Atatürk'le Bir Gezinti", "Doğa ve Çevre Anlayışıyla Atatürk" isimli eserleri de bulunan İlknur Kalıpçı "yılın kadını" ödülü dahil olmak üzere pek çok ödülün de sahibidir. 


25.04.2016

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.