3 MART'TA KAMP ZAMANI

3 MART'TA KAMP ZAMANI

Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz 'Yaza Merhaba' çadır kampımız, yine muhteşem bir eğlenceye dönüştü. 18 mayıs ta 8,9 ve 10. sınıflarla yapılan kampımızı 150 öğrenci katılımıyla gerçekleştirdik ve  yaklaşık 65 çadır kuruldu. 2 haziran 5,6 ve 7 sınıflarımızla gerçekleştirdiğimiz ikinci kampımızda ise 240 öğrenci katılmış ve yaklaşık 110 çadır kurulmuştur.

Öğrencilerimiz bu kampta çadır kurmayı, ekip olmayı, paylaşmayı dayanışmayı öğrendikleri gibi, kamp kurallarını ve kampta dikkat edilmesi gereken hususları da kavramışlardır. Ayrıca ailelerinden ayrı, arkadaşları ile birlikte geçirdikleri bu kamp, kendi otokontrollerini sağlama konusunda da oldukça yararlı olmuştur.

Kamplarımız makarna partisi ile başlayıp, mangal partisiyle devam etmiş; Gece 22:00 da yakılan kamp ateşinin etrafında toplanan tüm öğrencilerimiz marshmelow ve mısır yedikten sonra geçirilen eğlenceli etkinliklerle gece sonlandırılmıştır. Sabah erken kalkış ve kahvaltı sonrasında çadırların toplanması ve çevre temizliği ile son bulmuştur.


06.06.2018

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.