2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA BAŞLADIK

Çağdaş Eğitim Kooperatifi Özel 3 Mart Azizoğlu Eğitim Kurumları büyük bir coşku ve heyecan ile yeni eğitim öğretim yılına başladı.

ÇEK Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra KÜÇÜKKAYALAR, Yürütme Kurulu Başkanımız Cumhur Özcan'ın ve velilerin de katılımı eşliğinde gerçekleştirilen program mini mini birlerin 'Okuluma Başladım' şarkısı ile başladı. Büyük bir coşku ile şarkılarını söyleyen miniklerimizden sonra Okul Müdürümüz Sayın Ayla OKUMUŞ' un konuşması ile daha sonra ise Lise Müdürümüz Sayın Kaan SELÇUK' un konuşması ile törenimiz devam etti.

Şiirler ve şarkılarla keyifli bir başlangıca imza atan çocuklarımız tören sonunda da bir gelenek haline gelen, sekizinci sınıf öğrencilerinin oluşturduğu köprünün altından okuldaki ilk günlerine başlamış oldular.

Okula atılan ilk adımlar, aydın, çağdaş, Atatürkçü, laik, umut dolu gelecek güzel günlere atılan ilk adımlardı aslında.

Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıklı, mutlu ve başarılı güzel bir yıl diliyoruz.

22.09.2017